Fogyasztók és brandek a járvány után

A legnevesebb nemzetközi gazdasági tanulmányok egytől egyik arról beszélnek, hogy a jelenlegi válság egy mesterségesen befagyasztott világgazdaság következménye, tehát amint a pandémia véget ér, gyors növekedésre lehet majd számítani. A kérdés csak az, hogy ennek a közép-hosszú távon várható növekedésnek kik lesznek a győztesei – akár kategória szinten, akár az adott kategória szereplői közül.

Válasz gyanánt, az Inspira Group és az Altagrand közösen létrehozta a re:2020 termék csomagot, aminek segítségével az adott márka a jelenlegi túlélő időszakot az újraindulás megalapozására és előkészítésére tudja használni. A termékcsomag alapját egy országos reprezentatív mintán végzett kutatás képezi, amely több, a válság mérföldköveihez igazodó hullámban vizsgálja a koronavírus okozta válság társadalmi és üzleti hatásait. A csomag egyedisége abban rejlik, hogy az adatok és az abból kirajzolódó trendek feldolgozása rögtön marketingkommunikációs szemmel történik, így a kutatási eredmények a kiválasztott csomagnak megfelelő mélységben már a vírushelyzet utáni kommunikáció közvetlen előkészítésének első lépéseit teszi le.

Válassz egyet az alábbiak közül,
hogy még jobban rád szabhassuk a re:2020-at!

A re:2020 mindenképp érdekel A cégem rendkívüli korlátozásai feloldása után érdekel a részvétel A járványhelyzet alakulásától függ, hogy részt vennék-e a kutatásban Nem érdekel a re:2020 szolgáltatás